Vi servicerer også fabriksnye biler

Har du købt ny bil med fabriksgaranti, så kan du fortsat benytte dit velkendte værksted til service.

Selvom bilen er under fabriksgarantien, så bestemmer du nemlig selv, hvem der skal servicere din bil, så længe bilen du tager bilen til de planlagte serviceeftersyn og værkstedet følger fabrikkens serviceforskrifter, hvilket vi selvfølgelig gør her.

Vær også bevidst om, at når du køber ny bil hos forhandleren, bliver du ofte tilbudt en serviceaftale, som kan virke tillokkende. Men det er ikke sikkert, at det er den økonomisk bedste løsning for dig. Tænk dig godt om, før du tegner en sådanne og rådfør dig evt. med din nuværende mekaniker, om det ikke ville være billigere at blive hos dit sædvanlige værksted.

Du kan også hente råd og vejledning hos din kendte mekaniker, inden du køber en ny bil – vi kender markedet og dig, så du får den bedste rådgivning, inden du investerer i et nyt køretøj.

Seneste nyheder
HUSK ! - Tjek dit dæktryk
16-05-2024

Der er to gode grunde til at have tjek på dæktrykket; brændstoføkonomien og sikkerheden. Hvis din bils dæktryk er for lavt, så bruger bilen for meget brændstof.

Læs mere
Husk at booke tid til hjulskifte i god tid!
03-04-2024

Når foråret banker på døren med en kraftigere sol og højere temperaturer, er det tid til at få sommerdækkene på bilen, så du er klar til en sikker sommersæson i trafikken.

Læs mere
Vi servicerer også fabriksnye biler
27-02-2024

Har du købt ny bil med fabriksgaranti, så kan du fortsat benytte dit velkendte værksted til service.

Læs mere