Hjælpepakker skal udfases - ikke stoppes

Du vil sikkert langt hellere tjene dine egne penge end at være parkeret på passiv forsørgelse, derfor giver det også god mening at begynde at tænke i en udfasning af hjælpepakkerne.

Kontrolleret, gradvis, stille og roligt
Men Dansk Bilbrancheråd er ligesom SMVdanmark bekymret for, at et alt for brat stop - allerede den 8. juni - vil vælte flere SMV'ers økonomi.

- Hvis udfasningen af hjælpepakkene sker for hurtigt, risikerer vi, at selv sunde virksomheder går ned med flaget i denne vanskelige tid, siger Erik S. Rasmussen, direktør for Dansk Bilbrancheråd.

Derfor er det rigtig godt, at finansministeren har forlænget lønkompensationen til august. Udfasningen af hjælpepakkerne bør ske kontrolleret, gradvis, stille og roligt, så vi ikke risikerer, at selv sunde virksomheder bukker under for corona.

Læs mere om SMVdanmarks politiske arbejde i nedenstående pressemeddelelser.

Forlængelse er godt, men justeringer ønskes
Det er glædeligt, at regeringen vil forlænge ordningen for lønkompensation og justere andre ordninger, men lønkompensationsordningen har også brug for justeringer, siger SMVdanmarks vicedirektør Jakob Brandt.

SMVdanmark synes, at det er positivt, at finansminister Nicolai Wammen melder sig klar til at forlænge lønkompensationsordningen, men vicedirektør Jakob Brandt håber, at arbejdsmarkedets parter i samme åndedrag vil udbedre de mangler, den nuværende ordning har.
Læs mere

Hjælpepakker skal udfases - ikke stoppes
SMVdanmark er enig i, at det er bedre at bruge penge på at skabe aktivitet end at lade virksomheder være på passiv forsørgelse, men vicedirektør Jakob Brandt frygter, at mange virksomheder stadig vil komme i klemme, hvis ordningerne fjernes fra den ene dag til den anden.

Når regeringen og Folketingets partier nu skal til at forhandle udfasningen af hjælpepakkerne til erhvervslivet, har de med dagens rapport fra den økonomiske ekspertgruppe om hjælpepakkerne fået et godt grundlag at arbejde ud fra.
Læs mere

Seneste nyheder
Husk at booke tid til hjulskifte i god tid!
03-04-2024

Når foråret banker på døren med en kraftigere sol og højere temperaturer, er det tid til at få somme…

Læs mere
Vi servicerer også fabriksnye biler
27-02-2024

Har du købt ny bil med fabriksgaranti, så kan du fortsat benytte dit velkendte værksted til service.…

Læs mere
Husk at tænde din baglygter!
12-01-2024

En tur gennem vejnettet i vinterhalvåret afslører, at mange enten ikke husker at tænde baglygterne,…

Læs mere